Koble Akademi
– Kompetenceudvikling for hele virksomheden

I Koble ApS har vi fokus på at understøtte den positive udvikling af partnervirksomhederne i alle led – herunder også muligheden for kompetenceudvikling og nye karriereveje for samtlige af virksomhedernes medarbejdere.

Dette sikrer vi via afholdelse af skræddersyede udviklingsforløb og fælles indkøb af kurser og uddannelsesforløb, så vi sikrer, at hver enkelt partnervirksomhed har de kompetencer i huset, der skal til – både for at kunne løse kundeopgaver bedst muligt og for at sikre en velfungerende daglig drift og fremtidig udvikling.

Koble Akademi

Sådan fungerer Koble Akademi

1

De enkelte udviklingsforløb, der udbydes via Koble Akademi, defineres på baggrund af input fra partnervirksomhederne, så vi hele tiden sikrer, at vi løfter vores partnervirksomheder på de områder, der vil gavne dem mest.

2

Ud fra dette skræddersys et udviklingsforløb for den aktuelle medarbejdergruppe, Vi indhenter kompetente undervisere til hvert enkelt modul, og efter afsluttet forløb gennemføres en test, og deltagerne modtager et diplom.

3

Undervisningsformen bliver en kombination af teoretisk og praktisk læring koblet med
erfaringsudveksling og sparring deltagerne imellem, så vi sideløbende med kompetenceudviklingen også understøtter det øgede samarbejde på tværs af alle Koble-partnerne – på alle niveauer af virksomhederne.

Planlagte udviklingsforløb 2024

Vi har lige nu følgende forløb i støbeskeen – flere vil komme til hen ad vejen:


Udviklingsforløb for direktørgruppen med start i juni 2024.

Her deltager alle partnervirksomhedernes direktører, og blandt forløbets mulige emner er: ledelsesformer og -koncepter (herunder personaleledelse), bæredygtighed, ESG, kunstig intelligens i elektrikerbranchen, medarbejdertiltrækning og -fastholdelse mv.


Udviklingsforløb for ledergruppen med start i september 2024.

Her afholdes et forløb for lederne i partnervirksomhederne i hver region (hhv. Nordjylland og Sjælland), så vi også sikrer et tættere samarbejde og erfaringsudveksling på tværs mellem partnernes ledere.

 

Koble Akademi logo
Anders Colding, Koble

Ønsker du at høre mere om Koble Akademi?

Tag kontakt til vores COO, Anders Colding Lund Petersen
anders.colding@koble.dk | +45 2326 8811

Eller send en meddelse her, så ringer vi dig op for en uforpligtende samtale.

3 + 15 =