18. januar 2024

Koble byder Midtfjord El velkommen

Hos Koble er vi begejstrede for at byde Midtfjord El velkommen i vores voksende familie.

Den seneste tilføjelse betyder, at vi nu består af 8 virksomheder, 275 medarbejdere og en samlet omsætning på ca. DKK 325 millioner.

Installatørvirksomhederne Svend Åge Larsen A/S og Henning Møller i Vilsted dannede i 90’erne installationsvirksomheden Vesthimmerlands EL A/S, som den 1. april 2006 fusionerede med Midtfjord EL-Teknik og blev til Vesthimmerland og Midtfjord EL A/S (VM-EL).

Midtfjord El er idag en konsolidering af mange enkeltmandsejede virksomheder. Fx kan nævnes J. T. Andersen, Aksel Kroghfelt, Tranholm El, Torben Bohmann og Løgstør El.

Firmaet udfører både små hjemmeløsninger og komplette industriinstallationer i Løgstør, Fjerritslev, Aars og resten af Nordjylland. Firmaet har afdelinger i Løgstør og Aars, og bag firmaets 35 medarbejdere står indehaverne Preben Nielsen, Mads Andersen og Michael Bisgaard.

Preben, Mads og Michael fortsætter i deres stillinger i Midtfjord El og vi ser frem til et godt samarbejde med dem begge i den videre udvikling af både virksomheden og hele gruppen.

Midtfjord El bliver en del af koble
Anders Colding, Koble

Ønsker du at høre mere om, hvilke fordele du kan få som partner i Koble?

Tag kontakt til vores COO, Anders Colding Lund Petersen
anders.colding@koble.dk | +45 2326 8811

Eller send en meddelse her, så ringer vi dig op for en uforpligtende samtale.

11 + 13 =

(Indtast resultatet af regnestykket, så formularen kan se, at du ikke er en robot.)