3 April 2023

Credo skaber el-installationsgruppe i Danmark

I fællesskab med fire lokale el-installatører på Sjælland, etablere Credo Partners den førende multi-lokale el-installatør i Danmark. Ejernes ambition er at vokse gennem opkøb af veldrevne installationsvirksomheder med stærke lokale positioner og at professionalisere en fragmenteret branche i samarbejde med dygtige ejere og medarbejdere.

Gruppen skal være et attraktivt ejerfællesskab for velrenommerede og fremadskuende installationsvirksomheder i Danmark. Installationsvirksomhederne, der indgår i gruppen, vil fungere som hidtil. Virksomhederne vil fortsat levere den service, den kvalitet og den kundepleje som de er kendt for. Ud over at være lokale, bliver virksomhederne en del af et fællesskab, hvor vi kan garantere at kunderne vil kunne gøre brug af de ekstra kompetencer vi nu som enhed kan tilbyde. Vi vil med tiden opbygge en gruppefunktion, der tilbyder værdiskabende ydelser til installationsvirksomhederne inden for områder som marketing, digitalisering, IT, HR og karriereudvikling og serviceudvikling, siger Søren Torp Laursen, bestyrelsesformand for gruppen

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har skrevet kontrakt med Anders Colding Lund Petersen der har påtaget sig ansvaret for fremadrettet at samle og udvikle gruppen. Anders Colding har stor erfaring som iværksætter og direktør i installationsbranchen og kommer fra sin rolle som den ene af de tidligere direktører i et af selskaberne i fællesskabet. Sammen med de øvrige ejere og ledere i gruppen vil han sikre implementeringen af vores fælles strategi og etablere en driftsmodel for koncernen, siger Laursen.

Alle nyheder