Vi løfter lokale el-installatører i hele landet.

Koble er en sammenslutning af el-installationsvirksomheder. Vi forener de nære relationer og fleksibiliteten fra lokale el-installatører med ekspertisen, ressourcerne og synergien fra en større koncern. Som en del af Koble bevarer I som virksomhed jeres lokale varemærke og kultur, men I bliver samtidig del af et stort netværk.

Vi hjælper med at udvikle din virksomhed.

Som en del af Koble drager du naturlig fordel af at være en del af noget større. Vi hjælper med at optimere din virksomhed ud fra dens unikke behov. Samtidig tilbyder vi centraliserede tjenester, systemer og løsninger.

Vi bevarer din lokale forankring og styrker din position i nærmiljøet.

Vi er stolte af, at alle vores virksomheder er dybt forankret i deres lokale miljø og er drevet af kompetente og motiverede ledere. Når vi investerer i nye virksomheder, er det derfor vigtig for os at bevare deres lokale varemærke (såsom navn) og virksomhedskultur. Foruden at opretholde den eksisterende kendskabgrad kan vi som større koncern også styrke den lokale position gennem fx markedsføring og kommunikation og tiltrækning og bevaring af dygtige medarbejdere.

Vi baner vejen for fremtidens el-installationsvirksomheder.

Samtidig med at alle vores enkelte virksomheder udvikler sig, vil Koble også vokse sig større og stærkere. Gennem fremtidige opkøb vil vi løbende tilføje flere ligesindede virksomheder til vores familie, der hver især vil bidrage med nye erfaringer og arbejdsmetoder.

Som installatør hos os vil du løbende blive introduceret til nye værktøjer, systemer og metoder i takt med, at vores fag udvikler sig.

10

el-installationsvirksomheder

430 mio.

kr. i omsætning

380

ansatte

Vores ansatte

CEO

Michael Hemicke

Email

COO

Anders Colding

Email

CFO

Henrik Stoltenberg

Email