Sjælland

Eiland Elinstallation A/S

Eiland Elinstallation A/S er en familievirksomhed etableret i 1951 og har i dag tre afdelinger i Kalundborg, Slagelse og Høng. Virksomhedens ca. 35 dygtige og kompetente medarbejdere udfører opgaver for såvel private som erhverv, og opgavernes størrelse rangerer fra mindre løsninger i private boliger til omfattende projekter for erhverv og industri.

Eiland Elinstallation A/S skræddersyr løsninger, der matcher kundernes individuelle behov og præferencer. Blandt virksomhedens ekspertiseområder er solceller, batterilagring, fjernvarme, varmepumper, elinstallationer, eleftersyn, energibesparelse, brand & sikring, ladestandere, netværk, kabelsøgning og VVS-installation.

Eiland Elinstallation A/S har været en del af Koble ApS siden partnerskabets start i slutningen af 2022.

KOBLE partner Eiland El
Eiland El logo
Niels Eiland, Eiland Elinstallation, Koble partner

“Virksomhedens fremtid skulle sikres, og da der ikke var noget naturligt generationsskifte, blev jeg tiltalt af ideen om, at virksomhedens navn og vores eget setup i lokalområdet skulle forblive, samtidig med at medarbejdernes hverdag, det sociale samt værdier og nærvær forblev uændret.

Jeg føler, at det skaber en mere glidende overgang, hvor både medarbejdere og kunder ikke vil kunne mærke nogen ændringer i det daglige.”

Niels Eiland, direktør, Eiland Elinstallation A/S

Anders Colding, Koble

Ønsker du at høre mere om, hvilke fordele du kan få som partner i Koble?

Tag kontakt til vores COO, Anders Colding Lund Petersen
anders.colding@koble.dk | +45 2326 8811

Eller send en meddelse her, så ringer vi dig op for en uforpligtende samtale.

11 + 7 =

(Indtast resultatet af regnestykket, så formularen kan se, at du ikke er en robot.)