Sjælland

El-Comp ApS

El-Comp ApS blev grundlagt i 1973 og har base i Vordingborg. Virksomhedens stærke team bestående af ca. 18 dygtige og erfarne montører løser elektrikeropgaver på hele Sydsjælland.

El-Comp ApS’ kompetencer spænder bredt inden for elinstallationer til såvel private og offentlige kunder som erhverv, og virksomheden løser opgaver af alle størrelse fra mindre enkeltinstallationer til omfattende projekter til erhverv og industri.

Virksomheden har i mange år også været en stærk partner og leverandør på tavleproduktion, styringer og montage heraf inden for styring og regulering i spildevandssektoren.

Virksomhedens specialer omfatter bl.a. nybyg af større og mindre karakter, belysning, fiber, alm. husinstallationer, hvidevarer, ladestandere, varmepumper, solceller, maskintavler, styringer og reguleringsteknik, intelligente styringer, smart house-løsninger, energioptimering, brand og sikring og meget mere.

EL-Comp ApS har været en del af Koble ApS siden partnerskabets start i slutningen af 2022.

KOBLE partner El & Teknik
El-Comp logo
Henrik Larsen, El-Comp, Koble partner

“Virksomhedens drift forbliver uændret, mens der er muligheder for personlig udvikling og samling af administrative opgaver samt deling af fælles værktøjer.

Vi kan drage nytte af vores nye kollegaers erfaringer og dele en 100% fælles interesse i at drive virksomhederne, hvilket skaber åbenhed. Dette tilfører styrke til vores position i el-branchen, noget jeg ville have haft svært ved at opnå alene.

Sammen kan vi fremstå mere professionelle og synlige, hvilket hjælper med at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.”

Henrik Larsen, direktør, El-Comp ApS

Anders Colding, Koble

Ønsker du at høre mere om, hvilke fordele du kan få som partner i Koble?

Tag kontakt til vores COO, Anders Colding Lund Petersen
anders.colding@koble.dk | +45 2326 8811

Eller send en meddelse her, så ringer vi dig op for en uforpligtende samtale.

10 + 12 =

(Indtast resultatet af regnestykket, så formularen kan se, at du ikke er en robot.)