Sjælland

El og Teknik ApS

El og Teknik ApS er en sammenslutning af virksomhederne A&O Carstensen, El-firmaet Lodal, Tappernøje El og Hansen & Nielsen. Virksomheden, der har en historie på knap 100 år, har i dag afdelinger i Næstved og Tappernøje, hvorfra de ca. 30 medarbejdere udfører el-installationer og energioptimerede løsninger til både private, boligforeninger, landbrug og hele erhvervslivet fra detailbutikker til produktionsvirksomheder.

El og Teknik ApS er en udpræget servicevirksomhed med kompetencer og erfaring, som spænder meget bredt. Virksomheden kan bl.a. hjælpe med alt fra mindre installationer som hvidevarer, varmepumper og ladestandere til større projekter inden for fx energioptimering, NIKO-HOME, belysning og elinstallationer til erhverv samt alle former for elopgaver for private, intet er for småt.

El og Teknik ApS har været en del af Koble ApS siden partnerskabets start i slutningen af 2022.

KOBLE partner El & Teknik
El og Teknik logo
Henrik Kjærulff, El og Teknik, Koble partner

“For at bevare vores lokale styrke og modstå markedets tendenser er det nødvendigt at vokse. Mange virksomheder fusionerer eller bliver opkøbt af store aktører og bliver en del af tunge og rigide koncerner.

Koble giver os ikke kun fordele som fælles indkøbsaftaler og IT, men også et fantastisk fællesskab med erfarne kolleger, der deler vores passion og spidskompetencer.

Sammen rustes vi til fremtiden, og det føles rigtigt at kunne sikre både lokale arbejdspladser og virksomhedens fremtid gennem et kommende generationsskifte.”

Henrik Kjærulff, direktør, El og Teknik ApS

Anders Colding, Koble

Ønsker du at høre mere om, hvilke fordele du kan få som partner i Koble?

Tag kontakt til vores COO, Anders Colding Lund Petersen
anders.colding@koble.dk | +45 2326 8811

Eller send en meddelse her, så ringer vi dig op for en uforpligtende samtale.

1 + 11 =

(Indtast resultatet af regnestykket, så formularen kan se, at du ikke er en robot.)