Nordjylland

Michael Wulff A/S

Michael Wulff A/S er med mere end 60 års historie i lokalområdet en moderne, “full service” el-installatørvirksomhed med en bred kompetence inden for hele el-området.

Virksomheden har hovedkvarter i Støvring og afdelinger i Aalborg og Aabybro, og de ca. 50 specialuddannede medarbejdere udfører alle former for elinstallationer til private, erhvervs- og offentlige kunder og indgår desuden ofte som samarbejdspartner i større byggeentrepriser som lejlighedsbyggerier, lagerhaller, produktionsfaciliteter og kontorbyggerier.

Blandt virksomhedens specialområder er energioptimering, herunder LED-baserede belysningsløsninger og alternativ energi i form af varmepumper og solceller, opsætning og service af ABA-anlæg, automation og tavlebyggeri samt gadebelysning.

Michael Wulff A/S har været en del af Koble ApS siden oktober 2023.

Michael Wulff afdelinger på Danmarkskort
Michael Wulff logo
Michael Wulff - Koble partner

“I overvejelserne om at blive en del af Koble var det vigtigt for mig, at vi forbliver en lokal virksomhed med lokale kunder og lokal forankring, og at vi beholder det DNA, som vi er kendt for. Samtidig styrker vi vores rolle i markedet med Kobles fokus på uddannelse, på medarbejdere og generelt på ESG og lignende.

Det er med til at sikre vores fremtid som en moderne virksomhed, der afspejler den tid vi er i – en virksomhe,d der også i fremtiden står skarpt. Og så syntes jeg personligt, at konsolideringstankegangen er spændende og stadig ny i Danmark.”

Michael Wulff, direktør, Michael Wulff A/S

Anders Colding, Koble

Ønsker du at høre mere om, hvilke fordele du kan få som partner i Koble?

Tag kontakt til vores COO, Anders Colding Lund Petersen
anders.colding@koble.dk | +45 2326 8811

Eller send en meddelse her, så ringer vi dig op for en uforpligtende samtale.

14 + 14 =

(Indtast resultatet af regnestykket, så formularen kan se, at du ikke er en robot.)