Nordjylland

Sæby El A/S

Sæby El A/S blev etableret i 2002 og servicerer kunder med alt ud i el­arbejde samt salg af el-apparater og reparation af el­artikler.

Virksomheden har 14 specialuddannede el­installatører og elektrikere, der kører ud i Frederikshavn, Dronninglund og Aalborg og løser alle typer el­opgaver for både private, offentlige samt erhvervskunder.

Sæby El A/S løser både enkeltopgaver, men har også større entrepriseopgaver ifm. ny­ og tilbygninger eller renoveringer. Blandt virksomhedens specialer er LED-belysning, termografering, sikring og overvågning, energioptimering, salg og montage af solceller og varmepumper samt

Virksomheden har desuden egen hvidevarebutik på adressen i Sæby.

Sæby El A/S har været en del af Koble ApS siden maj 2024.

Koble partner - Sæby El - Danmarkskort
Sæby El logo
Saeby El - Koble partner

“Der er en meget stærk følelse af, at alle i Koble ApS arbejder for at gøre hinanden stærkere.

Ud over de konkrete fordele ved at være en del af noget større – fx fælles indkøbsaftaler, uddannelser og samarbejde om større opgaver – får vi adgang til en åben og engageret sparring med andre virksomheder, der er i samme båd som os. Det gælder, uanset om det handler om god medarbejderledelse og marketing eller om, hvordan vi omstiller os til fremtidens krav om fx miljøregnskaber.

Med vores indtræden i Koble får jeg desuden endnu større mulighed for at tænke visionære tanker for virksomhedens fremtid – og ikke mindst et setup i ryggen, som gør det muligt at føre de visioner ud i livet.”

Lars Andersen, direktør, Sæby El A/S

Anders Colding, Koble

Ønsker du at høre mere om, hvilke fordele du kan få som partner i Koble?

Tag kontakt til vores COO, Anders Colding Lund Petersen
anders.colding@koble.dk | +45 2326 8811

Eller send en meddelse her, så ringer vi dig op for en uforpligtende samtale.

7 + 8 =

(Indtast resultatet af regnestykket, så formularen kan se, at du ikke er en robot.)