Nordjylland

Strandby El-Teknik A/S

Strandby El-Teknik A/S har mere end 50 års erfaring med at levere tekniske løsninger, og virksomhedens erfaring dækker bredt fra rådgivning og projektering til montering og servicering. Virksomheden har hovedkvarter i Strandby og afdelinger på Læsø, i Hjørring og i Frederikshavn.

Kundegruppen omfatter både private og erhvervslivet, ligesom opgavernes omfang varierer fra de helt ordinære installationer til komplekse helhedsløsninger til store virksomheder.

Strandby El-Teknik A/S har 77 medarbejdere, og virksomhedens forskellige afdelinger har en række særkompetencer ud over de rent el-tekniske, herunder køle- og varmepumpeanlæg, VVS, sikring, ABA- og ABV-anlæg og fusionssplidsning af fiberinstallationer.

Strandby El-Teknik A/S har været en del af Koble ApS siden maj 2024.

KOBLE partner Strandby El
Michael Wulff logo
Strandby Elteknik bliver en del af Koble

“Som en del af Koble ApS får vi en stor organisation i ryggen, både i de daglige driftsopgaver og rent økonomisk. Dermed har vi et utroligt stærkt fundament for Strandby El-Teknik A/S’ videre udvikling.

Via samarbejder med andre Koble-partnere kan vi fx udbrede vores specialservices til et langt større geografisk område – og omvendt kan vi hente kompetencer ind fra andre partnere, når vi skal løse nogle opgaver for vores kunder, hvor vi ikke har ekspertisen in-house. Det, forventer vi, kan bidrage til en god organisk vækst for os.”

Tonny Stordal Johansen, adm. direktør, Strandby El-Teknik A/S

Anders Colding, Koble

Ønsker du at høre mere om, hvilke fordele du kan få som partner i Koble?

Tag kontakt til vores COO, Anders Colding Lund Petersen
anders.colding@koble.dk | +45 2326 8811

Eller send en meddelse her, så ringer vi dig op for en uforpligtende samtale.

3 + 15 =

(Indtast resultatet af regnestykket, så formularen kan se, at du ikke er en robot.)